KARHULAN POJAT (KarPo)

Karhulan Pojat on vuonna 2009 perustettu jalkapallojoukkue Kotkasta. Jokaiselta pelaajalta löytyy aiempaa jalkapallotaustaa ja kokemusta myös ylemmistä sarjoista.

Kotisivu

PELAAJAESITTELY 2012

RUNKOPELAAJIEN ESITTELY:

 

(esittelyt ovat tehty selvinpäin ja huumoria ei ole käytetty. Kaikista kunniaa loukkaavista asioista ei voi syyttää KarPon hallitusta).

 

 

2. Mikko "Kona" Konttinen

Viinaan menevä laitapakki, joka tulee usein myös peleihin humalassa.

Fyysinen kaveri ja ehkäpä joukkueen nopein Topin ohella. Kona pelaa pelit vaikkapa olkapää sijoiltaan ja ei valita turhista. Tälläisiä kavereita on harvassa.

 

 3. Juha Reihe

Jusba ei ole modernin laitapakin esikuva, mutta voittaa tilanteet aina oikealla sijoittumisella ja omaa laajan syöttökavalkaadin. Joukkueen positiivinen ilopilleri, joka osaa aina löytää ikävästäkin asioista hyviä puolia, vaikka onkin Kansaneläkelaitoksen kirjoilla.


5. Joonas Muurinen

Joukkueen kovimman työmoraalin omaava pelaaja ja nyt ei puhuta jalkapallosta. Muurinho ei valita peliajasta ja kun pääsee kentälle pelaa "satalasissa", jolloin kassitkin ovat tiellä. Lassen pää ei ole Muurinhon suosiossa ainakaan kivesten osalta.


6. Timo "Poku" Nurminen

El Capitan johtaa peliä alakerrasta käsin hiukset hulmuten ja osaa laatia taktiset koukerot kivenkovalla kokemuksella. Pokun tielle ei kannata osua kentällä, jos tämän joviaalin keskuspakin kaunoluistelukerhossa ovat luistimet teroittamatta.


7. Ilmari "Imppu" Leskinen

Keskikentän moottoriturpa, joka ei osaa solmia kunnolla kengännauhoja, mutta silti pyörittää peliä kuin Arto Tolsa konsanaan. KarPon selkäranka ja kikka-arkusta löytyy mitä erikoisempia koukeroita vastustajan ja tuomareiden hämäämiseksi.


8. Antti Turkia

Anatoli vie sinut kebabille ja on yksi Karhulan Turkkilaisimmista miesten miehistä ikinä, jonka rintakarvoista voisi tehdä maton olkkariin. Hulkki on jokapaikan tehohöylä, jonka voi istuttaa paikalle kuin paikalle. Pikkujättiläinen, jonka voima piilee selkäkarvoissa.


11. Antti Talvitie

Haminan vääräleuka, joka osaa vittuilun jalon taidon kun puhutaan vastustajan pelaajista tai tuomareista.

Taitaa hommata saunailtaan laatikon kaljaa. Ehdotonta hyökkääjäosastoa, joka tekee vielä tällä kaudella maalin tai kaksi.


12. Leo Norpila

Huhujen mukaan Leo lanittaa yöt ja nukkuu päivät. Nuoriso-osastoa, joka kantaa cappia ja kuuntelee räppiä.

Lastumäki on erittäin kehityskelpoinen laitalinkki joka pitää mielellään palloa ja hankkii vapaapotkuja enemmän kuin Jake ehtii niitä rikkomaan.


13. Sakarias "Sakke" Söderholm

Euroopan tai ehkäpä jopa Karhulan törkeimmät viikset omaava huippumokke, joka pienestä koostaan huolimatta torjuu sarjan muut maalivahdit suohon. Nostaa syksyyn mennessä 100 penkistä. (Mustanaamion toim. huom.). Sakke on koko joukkueen sielu.


15. Toni "Leiska" Leinonen

Pitkänhuiskea laitalinkki, jonka 1-1 vastaan taidot ovat Veikkausliigatasoa. Ei pidä suurta numeroa itsestään, vaikka pelinumero onkin 15. Asuu Ristarin ghetossa, mutta ei polta mitään tupakkaa vahvempaa.


16. Toni Koski

Vähäsanainen keskuspakki, joka ostettiin joukkueeseen KooTeePeen junnuakatemiasta KarPon tämänhetkisellä siirtoennätyksellä. Kaduilla juorutaan, että 26 tölkin siirtosumma olisi mennyt rikki.


17. Jarkko "Jake" Kanervo

Luunmurskaaja. 188 cm ja 92 kiloa puoliraakaa voimaa. Hyökkääjän kolossi, joka ei tee mielellään maaleja, mutta syöttelee niitä. Ehdotonta erikoistilannepelaamisen eliittiä. Aikaisempien kausien korttitilastojen ykkösmies on ehkä vanhenemaan päin, kun jalka & kortit eivät nouse enää samalla tavalla kuin viime vuosina.


18. Jussi "Yucci" Montonen

Jaken ja Saken salikaveri, jolla on KarPon jalkakyykky -ennätys toisten nimissä. Kalju hullu, joka työntää päänsä sellaisiin paikkoihin joihin joku ei työntäisi edes sormiaan. Ehkäpä KarPon kovakuntoisin kaveri, joka ehtii jokaiseen palloon keskikentällä, vaikka kroppa ei pysyisikään mukana.


19. Lasse Jaakkola

Pyhä Lasarus, mies jonka paikat eivät ole olleet kunnossa viimeiseen 20-vuoteen. Antaa kaikkensa (välillä myös peliaikansa) KarPon puolesta ja vaikka taito & tekniikka eivät aina kohtaisikaan, niin onnistuu jysäyttämään päänsä tai kroppansa aina jollain ilveellä vastustajan hyökkäyksien eteen. Ilman puheripulista Lassea KarPo olisi paljon paljon tylsempi joukkue.


20. Jani Piirainen

20 lapsen isä. Lassen vastakohta, vähäsanainen kuntoihme, joka jaksaa raataa pelistä toiseen. Kyyditsi aikoinaan pikkubussilla KarPolaisia peleihin, kunnes erehtyi ottamaan Konan kyytiin. Ei niitä tyhjiä tölkkejä jaksanut kukaan siivota.


21. Iiro "Igi" Alastalo

Karpon Steven Seagal, joka ei puhu sujuvaa japania, mutta mieheltä löytyy 3 danin mustavyö karatessa.

Työjuhta, joka painaa keskikentällä kuin Ron Jeremy konsanaan. Hieno mies ja varmasti kova panemaan.


23. Jarno Ström

Armoton taistelija, joka ei anna tuumaakaan periksi keskikentän hyökkäävässä roolissa. Suututti KarPon hallituksen jäämällä pois Purhan pelistä mömmöm jääkendo-ottelun takia, mutta lepytti kaverit heti seuraavassa pelissä työmoraalillaan. Tulevaisuuden runkopelaaja.


32. Topi Parkko

Puolustusvoimien lahja maailmalle. EVP, joka on Konan ohella yksi joukkueen nopeimmista pelaajista. Modernin laitapakin esikuva ja Haminan autogrillin kuningas. Omaa Kymenlaakson paskaisimman naurun.


39. Atilla Kiymci

Mies, jonka hermot ovat rautaa ja punaiset kortit vain piirituomareiden salaliittoa Turkkilaisia vastaan.

Ikää vasta 40, mutta silti juoksee useimmat pojanklopit takaisin Alanyaan. Yritäppäs lausua Atin sukunimi humalassa. Siihen pystyy vain Konttinen.

 

KarPon hallitus © ei vastaa mistään mitään ja kaikki valitukset otetaan vastaan.

Käsittelyaika 3 päivää.

 

Tilastot
Kävijät
Arvosana
Arvostele sivusto
Sivustolle on annettu ääniä: 119 kpl.
Kaupalliset tiedotteet