Yksityistalli AiHe

Pieni yksityistalli Pyhännällä.

Kotisivu

Omistajat

 

Aija

Aija on koulutukseltaa harrasteohjaaja, toimii myös alueratamestrina. Hevosten kanssa useita vuosia. Mortti on Aijan ensimmäinen oma hevonen. Aija kuuluu Siikalatvan Hevosurheilijoiden johtokuntaan ja on ratsastusjaoston kilpailuvastaava.

Aija ratsastaa Mikkosen Tiinan Hevosta ja kulkee Tassun kanssa kisoja.

(c) Minna

Kuvassa Aija ja Tas Priscilla (om. Tiina Mikkonen)

 

 

Heidi

Heidi yritti käydä hevoskoulua, mutta hevoset on enimmäkseen harrastus, joten koulut jäi kesken. Hevosten kanssa useita vuosia, omia hevosia on kaksi, joista Samppa on ensimäinen. Heidillä on ollut ylläpidossa lv ruuna Killer Maxim, joka opetti elämään uudelleen, sen myötä sitten rohkeni oman ostaa.

Samppa tuli minulle toukokuun lopussa -08, huonossa kunnossa, kun hevonen saatiin kuntoon kuljettiin maailmalla. estekisoissa ja yhtiissä näyttelyissä. )Samppa on nyt ns. osa-aikaeläkkeellä, maastossa kulkee mukana silloin tällöin ja pellolla myös, mutta kisat taitaa pojalta olla ohi. tai sitten kun Piippolassa on niin ehkä sinne. Samppa ei ihmeempiä osaa, kun on ollut koko ikänsä ennen minulle tuloa pelkkä maastopolle.

Vipen ostin joulukuussa -08, ravuria haavelin mutta toisin kävi kun tamman tissit alko kasvaa, ja ell käynnin jälkeen tamma jäi mamma lomalle vain pari viikkoa ennenkuin Mortti syntyi, yllätysvaavi tuli maailmaan 6.5 yöllä. Nyt on tammaa taas alettu treenaamaan ja on käyty sen kanssa yhdet koulukisat hyväksytysti, laukan nostokin onnistuu pohkeesta.

Vippe jouduttiin lopettamaan 5.1.2010.

Kuvassa Heidi ja Surprise Fibber

Tilastot
Kävijät
Arvosana
Arvostele sivusto
Sivustolle on annettu ääniä: 2 kpl.
Kaupalliset tiedotteet