PST:n viralliset sivut

PST:n viralliset sivut

Kotisivu

Etusivu

Yleistä tietoa

 

Pafrikan sosialistinen tasavalta eli PST on virallisesti sosialistinen Etelä- Suomessa sijaitseva mikrovaltio. Vaikka Pafrikan poliittinen ideologia onkin Marxismi ja tavoitteena on sosialismin toteuttaminen, niin Pafrikka ei ole entisen Itä-Blokin systeemin mukainen mikrovaltio.  Pafrikan kansalaisluku (Asukkaita ei ole.) on 14. Kenenkään Pafrikan kansalaisen ei tarvitse ole kommunisti. (Pafrikassa on tällä hetkellä vain yksi kommunisti.) Pafrikan pinta-alaa on noin 110 neliömetriä. Yli 90 prosenttia Pfrikasta on metsää.

 

Mikrovaltio?

 

Mikrovaltio on valtiona esiintyvä pieni organisaatio jota ei tunnusteta valtioksi.

 

Pafrikan historia lyhyesti

 

Pafrikka perustettiin 18.3.2008. Silloin Pafrikka oli "tasavalta". Sosilaismi otettiin etuliitteeksi tammikuussa 2009.

Pafrikan ensimmäinen perustuslaki kirjoitettiin maaliskuun 2008 aikana, ja se korvattiin tammikuussa 2009 uudella perustuslailla. (Jota korjaillaan tällä hetkellä.) Pafrikka saavutti kansalaislukuhuippunsa syyskuussa 2009,jolloin se nousi kahteenkymmenee. Nykyään se on 14. Pafrikkaan otetaan uusia jäseniä hakemusten perusteella,veropakkoa ei ole.

 

Hallinto

Pafrikkaa hallitsee Johtaja. Pafrikassa on hallitusvaalit viiden vuoden välein. Seuraavt vaalit ovat vuonna 2011,koska nykyinen hallitus ei oikein toimi.

 

Valikko
Tilastot
Kävijät
Arvosana
Arvostele sivusto
Sivustolle on annettu ääniä: 7 kpl.
Kaupalliset tiedotteet